' آگار ' بومی محلی خلیج فارس ثبت اختراع شد
'آگار' یک ماده ژل ساز است که از نوعی جلبک بدست می آید ومحیطی برای کشت میکروبیولوژی هاست که در آزمایشگاه ها از آن استفاده می شود.'
'امیر دانشور' سه شنبه ضمن اینکه این محصول از جلبک های آگاروفیت خلیج فارس بدست آمده، افزود: اگار در محیط های آزمایشگاهی وبرای کشت میکروبیولوژی ها استفاده می شود.
وی اظهار داشت: تا قبل از اینکه این محصول توسط مدرس دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس (فاطمه عیدی قلعه قاضی) در آذر امسال ثبت اختراع شود آگار از خارج وارد می شد.
دانشور ضمن اشاره به اینکه سفارش خرید این محصول از سایر دانشگاه های کشور به دانشگاه پیام نور بندرعباس رسیده است اشاره کرد: اکنون دانشگاه پیام نور بندرعباس به عنوان تولید کننده اگار در کشور شناخته می شود.
معاون آموزشی پژوهشی خلیج فارس با بیان اینکه قیمت هر 400 گرم این محصول در بازار آزاد بین هشت تا 10 میلیون ریال می باشد ، خاطر نشان کرد: هزینه کشت یک هکتار آن حدود 500 میلیون ریال می باشد که حدود 15 هزار و 750 کیلو محصول از آن بدست می آید.